Älä suksi kuuseen – 5 syytä viettää hiihtolomaa Reaktorissa

outipuukkoAjankohtaista

Jaa Facebookissa

Reaktori on Suomen suurin hiihtolomatapahtuma nuorille Helsingin Messukeskuksessa keskiviikosta perjantaihin 22.–24. helmikuuta. Poimimme viisi vinkkiä runsaaseen ohjelmatarjontaan.

Reaktori tarjoaa huikeaa tekemistä ja toimintaa yli 13-vuotiaille nuorille pääkaupunkiseudun hiihtolomaviikolla. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

1. Käy kesätyöklinikalla

Hiihtolomalla on jo aikakin fiilistellä tulevaa kesää. Tutustu Kesäseteliin ja hanki asiantuntevat vinkit kesätyönhakuun kesätöiden pop up -pisteeltä.

 2. Tartu rodeohärkää sarvista

Reaktorissa ei tule tylsää, kun hyppäät rodeohärän selkään. Pääset myös testaamaan Suomeen rantautunutta Teqball-pallolajia ja monta uutta harrastusmahdollisuutta.

 3. Löydä sisäinen supervaikuttajasi

Nuorilla on monta keinoa tehdä Helsingistä entistä parempi. Ruudin pisteellä tutustut vaikuttamiseen ja Pelastakaa Lapset -järjestön pisteellä pureudut nuorten digitaalisiin oikeuksiin.

4. Pistä kansallisaarteet uusiksi

Reaktorissa pääset katselemaan kansallisaarteita uudesta vinkkelistä Suomen kansallismuseon pisteellä. Voit myös osallistua Kassandran graffitityöpajaan tai taiteilla ryijyn IHME-pajan pisteellä.

5. Voi hyvin

Hiihtolomalla on hyvä, että mieli ja ruumis ovat balanssissa. Kerro mielipiteesi alkoholista Kännikapinalle ja testaa iskurepliikkitaitojasi Nuorten Exitin iskureplasimulaattorilla.

Reaktorin järjestävät pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

P.s. Voit myös tehdä testin ja löytää parhaan ohjelmakombon Reaktoriin!