Tiedote: Entistä hauskempi talviloma – nuoret testaavat uusia lajeja Reaktorissa

outipuukkoAjankohtaista

Jaa Facebookissa

Suomen suurin nuorten talvilomatapahtuma Reaktori kutsuu nuoret viettämään ikimuistoista hiihtolomaa Helsingin Messukeskukseen. Tapahtumasta löytyy runsaasti liikuntaa, seikkailua ja uusia harrastusmahdollisuuksia.

Talvilomatapahtuma Reaktorissa on tarjolla laaja kattaus tekemistä yli 13-vuotiaille nuorille.

”Hiihtolomalla ei välttämättä tarvitse lähteä kaukomaille tai Lapin laduille, kun Reaktorissa on toimintaa ja kavereita. Uusia kiinnostavia juttuja voi kokeilla täysin ilmaiseksi”, sanoo tapahtuman vastaava tuottaja Sanna Lesonen Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksesta.

Kolmipäiväisestä tapahtumasta löytyy pelejä, liikuntaa, haasteita, tuunausta, keskusteluja ja kädentaitoja – hengailua ja yhdessäoloa unohtamatta.

Pöytälätkäturnauksessa vierailee rap-artisti Juno ja tanssitoiminnan osastolla treenataan yhteistä koreografiaa Koko Suomi tanssii -haasteeseen. Pallofanit voivat testata suurta suosiota kerännyttä uutta Teqball-pöytäjalkapallolajia.

Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi tapahtumassa nostetaan esiin nuorten tulevaisuuden taitoja Taitaja 2017 -kisassa. Kansallismuseon pisteellä myös kansallisaarteita pääsee tarkastelemaan uudesta vinkkelistä.

”Suomen juhlavuoden lisäksi Reaktorilla on oma juhlavuotensa, kun 13. kertaa järjestettävä tapahtuma saavuttaa teini-iän”, Lesonen naurahtaa.

Reaktori järjestetään 22.–24. helmikuuta Helsingin Messukeskuksessa.

Reaktorin toteuttavat pääkaupunkiseudun nuoriso- ja kulttuuritoimet yhdessä nuorten, järjestöjen ja Helsingin muiden virastojen kanssa. Reaktori on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoja

Sanna Lesonen, tuottaja, nuorisoasiainkeskus, 040 334 7443, sanna.lesonen@hel.fi

Outi Puukko, tiedottaja, nuorisoasiainkeskus, 040 334 6430, outi.puukko@hel.fi