Digiboom! – Tule testaamaan digitaitosi

joonashamalainenOhjelma, Pelastakaa lapset, Toimija, Yhteiskunta

Jaa Facebookissa

Tule Digiboom!-osastolle testaamaan digitaalisia taitojasi ja kehittämään muun muassa kesätyöhakutaitojasi. Keskiviikkona koko päivän on mahdollista saada kesätyövinkkejä, ohjeita kesätyösetelin hyödyntämiseen sekä esimerkiksi CV:n ja työhakemuksen tekoon ohjeita Suunta-palvelun ohjaaja Sonjalta. Torstaina 23.2 Soneran rekrytoinnin ammattilaiset Sanna ja Riikka järjestävät hauskoja non-stop työpajoja, joissa pääset kokeilemaan työhaastattelutilannetta – haastattelun voit saada videoituna omaan kännykkääsi, jolloin voit myöhemmin tsekata miten haastattelutilanne meni. Perjantaina 24.2 tubettaja Henkka Remes on tavattavissa tasatunnein ja häneltä saa uusimmat vinkit siihen, miten saat tehtyä parempia YouTube-videoita – tule nappaamaan vinkit vaikka kesätyön hakuvideon tekemiseen!

Osastolla voit myös ladata puhelinta hengailupisteellä ja koristautua digiboom-irtotatuoinneilla. Meillä on myös Digiboom-kuvausseinä, josta voit lähettää someen terveisesi siitä, mikä sun mielestä on parasta sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa mikä sua ärsyttää netissä eniten.

Voit osallistua Digiboom-kamppikseen jo nyt http://www.digiboom.fi/ ja somekanavissa. Kerro tarinasi kuvana, videona tai tekstinä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #digiboom. Julkaisemme tarinat digiboom.fi:ssä. Tarinoiden pohjalta kokoamme yhteen lasten ja nuorten yhteisen vetoomuksen paremman digiarjen puolesta. Anna äänesi kuulua! Jos et halua käyttää omia somekanavia, kerro tarinasi muutamalla lauseella digiboom.fi:stä löytyvällä lomakkeella. Tarinan pituus on maksimissaan 500 merkkiä. Voit jättää myös kuvia ja videoita, jotka liittyvät tarinaasi. Julkaisemme tarinoita nimimerkillä Digiboom-kampanjan somekanavissa koko vuoden ajan.

Digiboom on Pelastakaa Lasten ja Soneran yhteinen kampanja. Hankkeessa nostetaan esiin lasten ja nuorten ääni: miten oikeudet toteutuvat juuri nyt digitaalisissa ympäristöissä ja miten niiden pitäisi toteutua. Vuoden aikana tuhansia nuoria kannustetaan tapahtumissa ja verkossa kertomaan digitaalisista taidoistaan, teoistaan, toiveistaan ja kokemuksistaan. Samalla nuoria rohkaistaan kehittämään omia digitaalisia taitojaan ja olemaan niistä ylpeitä.

Pelastakaa lapset & Sonera